Nico
Nico
Andrea
Andrea
Martin
Martin

Waarom Nico Brillen & Lenzen

Mark Corporaal:
Vakkundig, gezellig, nononsens, daarom ga ik naar Nico !

Richard Mulderij:
Altijd in voor een bak koffie en een goed gesprek. Geínteresseerd in jou als klant, deskundig, vertrouwend & meedenkend in het maken van de juiste keuze binnen een mooie collectie exclusieve monturen !!

Viona van Dijk:
Ik support graag mijn “locals” (kan overal waar ik ter wereld kom toffe brillen kopen) en dan kom ik in Zwolle het liefst bij jullie omdat jullie mooie variatie aan merken en monturen hebben en een super fijn relaxte en gezellige service !

Christiaan Spaaij:
Omdat een betien ouw’hoer’n net zo belangrijk is als een goede bril op de knarre!

Chantal de Maar:
Naast de vakbekwaamheid van Nico Brillen en Lenzen is de altijd uitstekende service (die verder gaat dan een kop heerlijke koffie) voor mij reden om naar Nico toe te gaan.

Henry Dijkman:
Bij Nico Brillen & Lenzen weet men telkens weer uit het grote aanbod modieuze en eigentijdse monturen, het montuur te vinden wat bij je past en waarmee je graag gezien wil worden. Het hoge service niveau wat je als klant mag verwachten in dit segment wordt meer dan waargemaakt. Het is een opticien waar je bovendien graag terug komt.

Felicia Beltman:
Ik kom graag bij Nico Brillen door persoonlijke benadering en deskundig advies. Daarnaast hebben ze een uitgebreide collectie brillen! Ik kom er graag om een zonnebril uit te zoeken.

Hanneke van Ommen:
Met 4 bril dragende kinderen al snel onze weg gevonden bij Nico Brillen,.Waarom wij terug blijven komen, Goede Service, Mee denkend, Prachtige collectie Monturen en wat ik als moeder zo waardeer, ze doen net wat meer moeite om ook de moeilijke wensen uit te laten komen.

Bart van Hintum:
Nico is een heel fijn persoon met de hart op de juiste plek, hierdoor weet je zeker dat je de juiste adviezen krijgt uit een geweldige collectie. En… de thee smaakt uitmuntend!

Barry Lapré :
Ongedwongen op een vakkundige wijze advies verkrijgen waarbij tevens onze dochter zich kan vermaken in de speelhoek.

WIJ KUNNEN U VRIJBLIJVEND ADVISEREN

MAAK EEN AFSPRAAK